Zin om te schieten?

Proefles

Op donderdagavonden is onze jeugdtraining en geven we de beginnerscursus. U kunt op die dag een kosteloze en geheel vrijblijvende proefles bij ons reserveren van 1 uur. U krijgt dan heel kort de beginselen van het boogschieten uitgelegd zodat u zelf kunt ervaren wat er zo mooi is aan het handboogschieten.

Als de proefles goed bevallen is kunt u zich daarna aanmelden voor de beginnerscursus. In deze cursus krijgt u uitleg over de schiethouding en materiaal. Na de cursus kunt u besluiten om lid te worden mocht u dat willen. U kunt in ieder geval goed en veilig (voor anderen, maar zeker zo belangrijk, ook voor uzelf) aan de schietlijn staan.
Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in!

Beginnerscursus

Mocht u na deze proefles verder willen met de handboogsport en bij ons trainingen gaan volgen dan kunt u bij ons starten met een beginnerscursus van 12 weken waar we dan een vergoeding van € 125,- voor vragen. Hiervoor krijg je 12 lessen, waaronder een materiaalles, en je krijgt een beschermingssetje bestaande uit een armbeschermer, een ankertab, een vingersling, een oefenelastiek en een cursusboekje. Dit setje mag u houden.

Wat krijgt u dan bij deze beginnerslessen, u krijgt een volledige opleiding zodat u na 12 weken de beginselen van het boogschieten onder de knie heeft en in deze periode krijgt u ook een complete handboogset van ons in bruikleen.

Bent u na deze 12 weken nog steeds enthousiast dan kunt u ook lid worden van onze vereniging, informatie hierover krijgt u als u bij ons in training bent.

Op de 1e lesdag worden de beschermingsmiddelen en het cursusboekje uitgereikt die je verder de hele cursus mee moet nemen. Deze moeten naar elke les meegenomen worden.
U schiet de cursus met een boog van de vereniging en hoeft die dus niet meteen aan te schaffen.

Tijdens de cursus wordt u geleerd om goed en veilig op de baan te staan. We beginnen met een kale boog en gaan dan over naar schieten met vizier.
Nieuwsgierig geworden? Vul dan het contactformulier in!

Clinic

Er is de mogelijkheid om gezellig met een groep vrienden, collega’s of familie een clinic te reserveren. Tijdens de clinic wordt u begeleid door ervaren trainers en/of schutters en krijgt u uitleg over handboogschieten.
Na het schieten is er de mogelijkheid om gezellig even iets te blijven drinken of gewoon kletsen aan de bar.
Voor meer informatie en wat de mogelijkheden zijn stuurt u een berichtje via het contact formulier.

Eventuele specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.
Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in!

Trainingen

De trainingen zijn op donderdagavond. De jeugd, zowel leden als beginners, trainen van 19.00 tot 20.00. De volwassen beginners starten de training om 20.30 tot 21.30. De trainingen worden verzorgd door Vivi, Stephan, Paul en Stefan.
Graag 15 minuten eerder aanwezig i.v.m. het opbouwen van de boog.
Op deze training avond wordt u dan alles verteld met betrekking van de handboogsport, bogen, materialen en trainingsmogelijkheden.

Zijn er nog vragen dan kunt ze u stellen op de training avonden of via mail naar training@vriendenkringrijen.nl.